Over Ons

De elektra webshop van OT-Elektra is ontstaan vanuit een passie voor elektrotechniek. Wij zijn een jong bedrijf, gevestigd in de Achterhoek. De Achterhoekse nuchterheid vloeit voort in ons bedrijf, want wij staan voor een no-nonsense mentaliteit, hard werken en goede kwaliteit. 

In onze webshop kunt u alles vinden op het gebied van elektra:

  • Groepenkasten
  • Schakelmateriaal
  • Installatiemateriaal
  • Bevestigingsmaterialen
  • Las/montage- en inbouwdozen

Elektra webshop met A-merken

Tijdens het werken met elektrotechnische materialen staat veiligheid voorop. In ons assortiment vindt u daarom alleen A-merken. Zowel in onze webshop als bij installaties focussen wij ons voornamelijk op het merk Eaton. Wij hebben hiervoor gekozen omdat Eaton een A-merk is met jarenlange ervaring. Producten van dit merk zijn kwalitatief goed en hebben een lange levensduur.

Naast producten van Eaton vindt u in onze elektra webshop ook artikelen van andere A-merken in ons assortiment. Denk hierbij aan schakelmateriaal van Berker en Niko, installatiebuizen van Pipelife, installatiekabels en draad van Dynamic, Nexans en Donné en bevestigingsmateriaal van o.a. Schnabl, ABB, JMV en Wago.

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld door deskundige medewerkers met ruime ervaring in de elektrotechnische branche.

Maatwerk

In onze elektra webshop leveren we onze klanten niet alleen hoogwaardige producten, maar denken we ook graag mee en geven we persoonlijk advies. Zo zien we in de praktijk vaak dat groepenkasten  worden uitgebreid door bijvoorbeeld het installeren van een warmtepomp of zonnepanelen, maar hierdoor niet meer voldoen aan de huidige normering. Wij kijken graag met u mee en zorgen voor een persoonlijk advies en een groepenkast op maat.

OT-elektra ontwerpt haar meterkasten en verdeelinrichtingen voor particulieren klanten op basis van de schakel- en verdeelinrichtingen NEN61439-1 en 3 en indien gewenst voor de utiliteitsbouw (geïnstrueerde personen) op basis van de NEN61439-1 en 2. Wij richten ons tot maximaal 250 Ampère verdeelinrichtingen.

Persoonlijk contact

Kunt u het elektra product dat u zoekt niet vinden in de webshop? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u andere vragen? Stuur ons dan een bericht via WhatsApp (rechts onderaan deze pagina) of per mail via info@ot-elektra.nl.

Bekijk hier meer informatie over verzenden en bezorgen en onze algemene leveringsvoorwaarden.

Er zijn geen producten in deze collectie.